Tocmai am pus apa la fiert pentru ceai, între timp ne-am gândit să-ți povestim un pic despre noul nostru site, pentru a te ajuta să îl înțelegi mai ușor și să ajungi mai repede unde ți-ai propus.

Până fierbe apa, am vrea să ajungem să ne cunoaștem mai bine. Larix a fost înființat în 1992, la Sovata, la poalele Munților Gurghiu. Ne place aici fiindcă împrejurimile locului ne oferă posibilitatea de a pregăti ceaiuri din plante și fructe folosind întotdeauna cele mai potrivite ingrediente naturale.

Acum că fierbe apa, e momentul să-ți alegi ceaiul pe care ai dori să-l savurezi. Avem pentru tine o sumedenie de ceaiuri simple sau combinate, medicinale sau aromate. Ca să vezi multitudinea de sortimente, pentru a-ți putea alege preferința apasă aici.

Pe lângă ceaiuri avem să-ți oferim o gamă de cosmetice din extracte naturale și o mulțime de plante medicinale culese de noi.

Tot ce avem să-ți oferim se distribuie prin peste 1400 de farmacii și magazine răspândite în toată țara. Din secțiunea distribuție poți să îți selectezi județul de pe hartă pentru a afla care farmacie sau magazin este cel mai apropiat de locul unde te afli.

Poate ai observat că pe prima pagină sărim în ajutorul tău cu afișarea produselor noi, a produselor cele mai cumpărate și recomandările noastre în funcție de sezon.


Sperăm că te-am lămurit în legătură cu toate neînțelegerile în ceea ce privește site-ul. Dacă totuși ai întrebări nu ezita să ne contactezi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Back